Εύκολη ανύψωση με μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στην αντιστάθμιση βάρους

Με ανυψωτική ικανότητα έως 350 kg, ο ATB AirBalancer χρησιμοποιεί μια αιωρούμενη μονάδα φορτίου που δαμάζει την πίεση του αέρα ως πηγή ενέργειας. Η αντιστάθμιση βάρους επιτρέπει την ανύψωση φορτίων διαφορετικού βάρους με την ίδια ταχύτητα, εξασφαλίζοντας προβλέψιμο έλεγχο της κίνησης προς τα πάνω/κάτω. Αυτό καθιστά τον ATB AirBalancer μια εξαιρετική λύση για γρήγορη ανύψωση και τοποθέτηση.

Ο ATB είναι επίσης ιδανικός για ακριβή τοποθέτηση φορτίων, όπως απαιτείται στις γραμμές συναρμολόγησης. Διατίθεται με λειτουργία αυτόματης εξισορρόπησης φορτίου, που καθιστά δυνατή την ανύψωση μιας μονάδας με το χέρι σε λειτουργία μηδενικής βαρύτητας έως 70 kg. Για το χειριστή, το φορτίο στον ATB AirBalancer μοιάζει να μην έχει βάρος. 

Βελτιωμένη παραγωγικότητα με μικρότερους χρόνους κύκλων εργασίας

Ο Konecranes ATB AirBalancer είναι ιδανικός για διαδικασίες συναρμολόγησης, επισκευές και εργασίες βιομηχανικής παραγωγής σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του κατασκευαστικού τομέα και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η ακρίβεια επιτυγχάνεται μέσω της συνεχούς τριδιάστατης κίνησης και της απουσίας σπασμωδικών κινήσεων, καθιστώντας τον AirBalancer εξαιρετική επιλογή για την ανύψωση εύθραυστων αντικειμένων.

Αντί του ηλεκτρισμού, το AirBalancer χρησιμοποιεί τεχνολογία πνευματικού ελέγχου, επιτυγχάνοντας πιο ασφαλή λειτουργία και πιο οικονομική συντήρηση.

Εργονομικός χειρισμός προϊόντων

Κάθε ATB AirBalancer διαθέτει φρένο ασφαλείας που σταματά το σχοινί εάν η κίνηση προς τα πάνω είναι πολύ γρήγορη. Σε περίπτωση μη ελεγχόμενης κίνησης, αυτή η λειτουργία επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη επαναφορά του φρένου.

Ο ATB AirBalancer έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει τη φυσική κίνηση ανύψωσης του χειριστή. Επιλέξτε έλεγχο κίνησης προς τα πάνω/κάτω, έλεγχο εξισορρόπησης ή συνδυασμό και των δύο. Ο εξοπλισμός εξισορρόπησης αέρα είναι συμβατός με μια ευρεία γκάμα άλλων συστημάτων γερανών, συμπεριλαμβανομένων των γερανών σταθμού εργασίας Konecranes XA και XM καθώς και των περιστρεφόμενων γερανών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Customer stories

Η Konecranes προμήθευσε και εγκατέστησε μια ολοκληρωμένη σειρά ανυψωτικών συστημάτων με βαρούλκα και γερανούς στο νέο κεντρικό εργοστάσιο κατασκευής κινητήρων της Jaguar Land Rover.
Jaguar Land Rover - Wolverhampton, Αγγλία
Content bottom