Γιατί να εκσυγχρονίσετε τη γερανογέφυρά σας;

• Σημαντικά εξαρτήματα πλησιάζουν το τέλος της οικονομικής διάρκειας ζωής τους
• Οι απαιτήσεις παραγωγής αυξάνονται
• Η χρήση έχει αλλάξει
• Οι νομικές απαιτήσεις έχουν αλλάξει
• Το κόστος και ο χρόνος συντήρησης του παλιού σας γερανού αυξάνονται
• Σκέφτεστε να αντικαταστήσετε το γερανό σας

why_modernize.jpg

Είναι οι γερανοί σας έτοιμοι για το μέλλον;

Εάν προσπαθείτε να αποφασίσετε εάν ο εκσυγχρονισμός είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς, χρειάζεστε ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση για τη μελλοντική χρήση των γερανών σας. Η Μελέτη Αξιοπιστίας Γερανού (Crane Reliability Study) είναι μια μηχανολογική αξιολόγηση που εξετάζει την τρέχουσα κατάσταση του γερανού σας και παρέχει μια θεωρητική εκτίμηση της υπολειπόμενης διάρκειας ζωής του, καθώς και προτάσεις για τα επόμενα βήματα. 

modernizations.jpg

Εκσυγχρονίστε το γερανό σας και μεταμορφώστε τον

Με τον εκσυγχρονισμό μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως το γερανό σας αντί να τον αντικαταστήσετε. Ο εκσυγχρονισμός μπορεί να σας δώσει επίσης την ευκαιρία να προσθέσετε σύγχρονες τεχνολογίες. Ορισμένοι από τους συνηθέστερους εκσυγχρονισμούς αφορούν την αντικατάσταση βαρούλκων, φορείων, καμπίνας χειριστή και χειριστηρίων για τη βελτίωση της ικανότητας ανύψωσης, της ταχύτητας, της αντοχής και του ελέγχου φορτίου.

transform_your_existing_crane.png

Οι παλιοί γερανοί αποτελούν πλέον παρελθόν

“Η Konecranes μάς προσέφερε έναν πολύ ασφαλέστερο τρόπο λειτουργίας των γερανών μας. Από τη στιγμή που πραγματοποιήσαμε αυτές τις εργασίες, διαπιστώσαμε βελτιώσεις σε επίπεδο παραγωγικότητας και ασφάλειας, και δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ελέγχου ή εντοπισμού προβλημάτων. Επίσης, δεν έχει χρειαστεί να κάνουμε καμία επισκευή. Μακροπρόθεσμα, αυτός ο εκσυγχρονισμός θα μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε πολλά χρήματα. Και σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την αξία του με ένα συγκεκριμένο ποσό. Είναι ανυπολόγιστη.

Jerome Mead
Operations and Quality Manager, AM Castle Metals

amcastlemetals_820.jpg