You are here

Εκσυγχρονισμοί συστημάτων ελέγχου

Μπορεί να θέλετε να αυξήσετε την ταχύτητα και την ανυψωτική ικανότητα, να βελτιώσετε την εργονομία και την άνεση του χειριστή ή να υιοθετήσετε νέες λειτουργίες ασφάλειας και δυνατότητες τοποθέτησης. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα αναβαθμίσεων ισχύος και ελέγχου από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Οι κινητήρες μεγάλης διάρκειας ζωής που λειτουργούν με συνεχές και εναλλασσόμενο ρεύμα έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για περιβάλλοντα με αντίξοες συνθήκες και σκληρή χρήση. Υπάρχουν πολλές επιλογές, μεταξύ των οποίων κινητήρες εναλλασσόμενου ρεύματος με κλωβό, κινητήρες με εξωτερικό ανεμιστήρα και κινητήρες ελάστρου συνεχούς ρεύματος.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Εάν η γερανογέφυρα που διαθέτετε χρησιμοποιεί παλιότερο σύστημα ελέγχου, αναβαθμίστε την ώστε να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη τεχνολογία και πιο προηγμένα συστήματα ελέγχου εργονομίας και φορτίου.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ

Οι βραβευμένες καμπίνες χειριστή της Konecranes προσφέρουν έναν κλειστό, μονωμένο και κλιματιζόμενο χώρο εργασίας με μέγιστη ορατότητα. Το κάθισμα της κονσόλας deluxe προσφέρει τη μέγιστη δυνατή άνεση στο χειριστή.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ

Τα συστήματα μετάδοσης κίνησης μπορούν να αναβαθμιστούν με γωνιακούς ηλεκτρομειωτήρες βαρέος τύπου . Επίσης, μπορούν να τοποθετηθούν μειωτήρες κινητήρα που στερεώνονται στον άξονα.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ FESTOON Ή ENERGY CHAIN

Οι γραμμές τροφοδοσίαςFestoon αυξάνουν την ασφάλεια αντικαθιστώντας τους ανοιχτούς αγωγούς και τους συλλέκτες που είναι ευάλωτοι στη φθορά. Το σύστημα τροφοδοσίας Energy Chain αποτελεί μια εναλλακτική λύση που προστατεύει τα καλώδια τροφοδοσίας και ελέγχου από τη μηχανική φθορά και περιορίζει τον κίνδυνο εξωτερικής βλάβης.

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Τα τηλεχειριστήρια επιτρέπουν στο χειριστή να έχει καλή εικόνα του αιωρούμενου φορτίου και του δίνουν τη δυνατότητα να βοηθήσει, εάν είναι απαραίτητο. Αυτά τα χειριστήρια μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με δεδομένα φορτίου σε πραγματικό χρόνο.

ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Παρέχουν προστασία ως προς το μέγιστο όριο ανύψωσης, ώστε να αποφεύγεται το ενδεχόμενο πρόκλησης βλάβης στο τύμπανο και στο συρματόσχοινο τστην μπαστέκα.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ.

Με την τεχνολογία αναγεννητικήςπέδησης, κατά τη διάρκεια κάθε καθοδικής ή επιβραδυνόμενης κίνησης, η ισχύς επιστρέφει στο ηλεκτρικό δίκτυο αντί να διαχέεται από τις αντιστάσεις. Εφόσον επιστρέφει περισσότερη ενέργεια στο δίκτυο, περιορίζονται οι ανάγκες παραγωγής ενέργειας και, κατά συνέπεια, μειώνεται το αντίστοιχο κόστος.

ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι γερανοί της Konecranes διατίθενται με έξυπνα χαρακτηριστικά βάσει λογισμικού, τα οποία βελτιώνουν την ασφάλεια και την παραγωγικότητα. Ορισμένα από αυτά τα έξυπνα χαρακτηριστικά αφορούν τον Έλεγχο Ταλάντωσης (Sway Control), την Αποτροπή Κραδασμών στο φορτίο (Shock Load Prevention), την Αποτροπή Χαλάρωσης των συρματόσχοινων (Slack Rope Prevention) , την Συγχρονισμένη Ανύψωση (Hoisting Synchronization) , τη Βηματική Λειτουργία (Inching), το Micro Speed, το Εκτεταμένο Εύρος Εαχυτήτων (Extended Speed Range), τη Στοχευμένη Τοποθέτηση (Target Positioning), την Τελική Τοποθέτηση, τα Όρια Λειτουργίας (Working Limit) και τις Προστατευόμενες Περιοχές (Protected Areas). Μπορείτε να αναβαθμίσετε το γερανό σας προσθέτοντας κι άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά, ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

Οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια, επιτρέποντας παράλληλα στους χειριστές των γερανών να εστιάζουν την προσοχή τους στον περιβάλλοντα χώρο εργασίας ώστε να προωθούν ασφαλέστερες και παραγωγικότερες εργασίες. Η Konecranes έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει πλήρως αυτοματοποιημένους γερανούς για συγκεκριμένες εφαρμογές, μεταξύ των οποίων γερανούς μονάδων εξανθράκωσης με κινούμενες χοάνες που μεταφέρουν τον οπτάνθρακα σε βαγόνια και αυτοματοποιημένους γερανούς αποθήκευσης χαρτιού που αυξάνουν σημαντικά τη χωρητικότητα αποθήκευσης και το διαθέσιμο χώρο.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Η λειτουργία απομακρυσμένης παρακολούθησης TRUCONNECT® παρέχει δεδομένα χρήσης που επιτρέπουν τη βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων συντήρησης και προσφέρει δυνατότητα παρακολούθησης της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς συντήρησης και εφαρμογών. Τα δεδομένα αυτά σας βοηθούν να προγραμματίζετε τις ενέργειές σας με σιγουριά και να παίρνετε αποφάσεις σχετικά με τις επενδύσεις συντήρησης και την παραγωγικότητα κατέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες. Προσθέστε ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (SAFETY ALERTS), ώστε να λαμβάνετε email ή SMS από το γερανό σας για κάθε προσπάθεια υπερφόρτωσης ή άλλη προβλεπόμενη από τις προδιαγραφές συνθήκη που αφορά την ασφάλεια.