Η ασφάλεια είναι το παν

Θέλουμε το προσωπικό και οι πελάτες μας να επιστρέφουν ασφαλείς στα σπίτια τους κάθε βράδυ. Στην Konecranes, δεν υπάρχει καμία δουλειά τόσο σημαντική και κανένα σέρβις τόσο επείγον ώστε να μην μπορούμε να αφιερώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να ολοκληρώσουμε την εργασία μας σωστά και με ασφάλεια.

Ανυψώνουμε την παραγωγικότητα

Φυσικά ο χρόνος εκτός λειτουργίας έχει κόστος. Θέλουμε όμως να είμαστε σίγουροι ότι επωφελείστε στο έπακρο από τη λειτουργία των μηχανημάτων. Η βελτίωση της παραγωγικότητάς σας, σε συνδυασμό με την ασφάλεια, είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

Konecranes Finland Corporation

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης και ανταλλακτικά για όλους τους τύπους και είδη βιομηχανικών γερανών, βαρούλκων και εξοπλισμού λιμένων—από ένα απλό τμήμα του εξοπλισμού έως ολοκληρωμένες διαδικασίες. Στόχος μας είναι η βελτίωση της ασφάλειας και της παραγωγικότητας των εργασιών των πελατών μας.

Γιατί να επιλέξετε την Konecranes;

600 τοποθεσίες ανά τον κόσμο

2 εκατομμύρια κλήσεις σέρβις το χρόνο

14.000 απομακρυσμένες συνδέσεις

740.000 μηχανήματα που καλύπτονται από συμβάσεις συντήρησης

 

konecranes_service.jpg
+ + + + +  Inspections & preventive maintenance  Corrective maintenance & retrofits  Consultation services  Modernizations services  New equipment

Η προσέγγισή μας στη συντήρηση γερανών

Η συντήρηση του εξοπλισμού διασφαλίζει μέγιστη αξία κατά τον κύκλο ζωής του, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα και ελαχιστοποιώντας το κόστος των διακοπών λειτουργίας.

Οι ειδικοί μας σε θέματα γερανών εφαρμόζουν μια συστηματική Μέθοδο Ανάλυσης Κινδύνων και Εκπόνησης Προτάσεων για την αξιολόγηση και μια συμβουλευτική διαδικασία σχεδιασμού και ελέγχου που διασφαλίζει συνεχή βελτίωση της ασφάλειας και της παραγωγικότητας.

Οι επιθεωρήσεις και οι εργασίες προληπτικής συντήρησης

μάς δίνουν τη δυνατότητα να εντοπίζουμε κινδύνους και ευκαιρίες βελτίωσης, και λειτουργούν επικουρικά στη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς.

Οι εργασίες διορθωτικής συντήρησης και οι μετασκευές

επιλύουν προβλήματα ασφάλειας και παραγωγικότητας και αξιοποιούν τις ευκαιρίες βελτίωσης.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες

σάς καθοδηγούν στη λήψη αποφάσεων, αποκαλύπτουν θέματα κρίσιμης σημασίας και μεγιστοποιούν την απόδοση της επένδυσής σας.

Οι υπηρεσίες εκσυγχρονισμού

επιμηκύνουν την οικονομική διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας.

Παρέχουμε νέο εξοπλισμό

για νέες εγκαταστάσεις ή αντικατάσταση παλιού εξοπλισμού.

Φροντίδα Lifecycle

Μια ολοκληρωμένη και συστηματική προσέγγιση στη συντήρηση, με την υποστήριξη εργαλείων και διαδικασιών παγκόσμιας κλάσης.

Προγράμματα σέρβις της Konecranes

Από την πρώτη ΕΠΑΦΗ (CONTACT), έως την επαγγελματική αξιολόγηση της ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (CONDITION) του εξοπλισμού σας, την προληπτική συντήρηση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχουν άριστη ΦΡΟΝΤΙΔΑ (CARE), η Konecranes θα δημιουργήσει ένα πρόγραμμα σέρβις ειδικά για την επιχείρησή σας. Όταν απαιτείται αμοιβαία ΔΕΣΜΕΥΣΗ (COMMITMENT) για την ανάθεση της συντήρησης ή ΠΛΗΡΗΣ (COMPLETE) εξωτερική ανάθεση της συντήρησης και του χειρισμού υλικών, η Konecranes διαθέτει την εμπειρία και τους πόρους που θα σας επιτρέψουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" (CONTACT)

Μπορούμε να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (CONTACT) μαζί μας για ανταλλακτικά, βλάβες και άλλες ανάγκες που μπορούν να καλυφθούν άμεσα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" (CONDITION)

Εάν δεν είστε έτοιμοι να αναθέσετε εξωτερικά την προληπτική συντήρηση, το πρόγραμμα επιθεωρήσεων ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (CONDITION) μπορεί να σας βοηθήσει με θέματα συμμόρφωσης με τις τοπικές, νομικές απαιτήσεις και να υποστηρίζει την εσωτερική σας ομάδα συντήρησης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ "ΦΡΟΝΤΙΔΑ" (CARE)

Βάση του προγράμματος "Φροντίδα κύκλου ζωής" είναι οι επιθεωρήσεις και η προληπτική συντήρηση. Προσαρμόζουμε το πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης ΦΡΟΝΤΙΔΑ (CARE) στις εργασίες σας και λαμβάνουμε υπόψη τη χρήση των γερανών, το περιβάλλον λειτουργίας, την ταξινόμηση των απαιτήσεων, τις συστάσεις του κατασκευαστή και τους τοπικούς κανονισμούς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ "ΑΦΟΣΙΩΣΗ" (COMMITMENT)

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της εξωτερικής ανάθεσης μεγάλης γκάμας εργασιών συντήρησης, το πρόγραμμα συντήρησης ΑΦΟΣΙΩΣΗ (COMMITMENT) μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ "ΠΛΗΡΗΣ" (COMPLETE)

Εάν ενδιαφέρεστε να αναθέσετε εξωτερικά ολόκληρη τη διαδικασία χειρισμού υλικών, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών και της συντήρησης, το πρόγραμμα συντήρησης και εργασιών ΠΛΗΡΗΣ (COMPLETE) μπορεί να είναι η λύση.