Υπηρεσία σε πραγματικό χρόνο TRUCONNECT®

Αξιοποιούμε το βιομηχανικό Internet για να ηγηθούμε των εξελίξεων στον τομέα του σέρβις μέσω απομακρυσμένης παρακολούθησης, διαγνωστικών ελέγχων, αναλύσεων και προγνώσεις συντήρησης βάσει χρήσης προσφέροντας πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και μοναδική εμπειρία πελατών.

jpg_large_truconnect_2015_01_konecranes2-2.jpg

Το μέλλον της συντήρησης βρίσκεται εδώ από σήμερα

Η απομακρυσμένη υπηρεσία TRUCONNECT συνδέει δεδομένα, μηχανήματα και ανθρώπους για την παροχή απομακρυσμένης παρακολούθησης, διαγνωστικών ελέγχων, αναλύσεων και προγνώσεων συντήρησης βάσει χρήσης, σχεδιασμένων να βοηθούν τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν πιθανά προβλήματα συντήρησης και απόδοσης προτού αυτά μετατραπούν σε προβλήματα κρίσιμης σημασίας και θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων, την παραγωγικότητα και τα κέρδη.

the_future_of_maintenance_greek.jpg

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Η απομακρυσμένη υποστήριξη TRUCONNECT προσφέρει στους πελάτες πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο κέντρων υποστήριξης, όπου ειδικοί στις γερανογέφυρες παρέχουν απομακρυσμένη υποστήριξη και αντιμετώπιση προβλημάτων σε περίπτωση βλάβης ή ένδειξης βλάβης, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, οι ειδικοί της Konecranes σε οποιοδήποτε από αυτά τα κέντρα υποστήριξης μπορούν να έχουν πρόσβαση στον εξοπλισμό και να προβούν σε αντιμετώπιση προβλημάτων, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα για την καλύτερη κατανόηση του προβλήματος και την επιλογή της διορθωτικής ενέργειας.

remote_support.png

Αποδοτικότητα παραγωγής για εργαλειομηχανές

Η Αποδοτικότητα παραγωγής TRUCONNECT έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση του παράγοντα Συνολικής αποδοτικότητας εξοπλισμού (OEE) μιας εργαλειομηχανής. Αυτή η διαδικασία καταγράφει τα δεδομένα χρήσης μέσω απομακρυσμένων συνδέσεων προκειμένου να παρέχει πληροφορίες για τη λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με τη βελτίωση της αποδοτικότητας της παραγωγής.

remote_efficiency.png